TV

240_F_18932059_AA4xAd3km79ejWRsppvOvHCoP3rCUb9V

TV tjänsten består av följande delar som beskrivs separat nedan.

Analog TV (ingår kollektivt för alla (Val A))

Med Analog TV menas en TV signal som kan ses på alla TV apparater som har en vanlig antenningång. Kontakten ser ut precis som ett vanligt antennuttag och sitter i botten på den ”tjänstefördelare” som finns monterad i er fastighet. Har ni kvar ett antennuttag i väggen, så är det inte längre aktivt och kan tas bort vid eventuell renovering eller liknande. Länken nedan (PDF, öppnar i nytt fönster) visar en detaljerad beskrivning från Canal Digital om de analoga kanaler som finns i nätet.
Analogt_utbud_Malmo_Oxie_Limhamn_Bunkeflostrand_Klagshamn_Staffanstorp

Digital TV ( DVB-C) (ingår endast för de som valt C)

Med digital TV menar vi en digital signal av en standard som heter DVB-C.  Denna signal levereras via samma uttag som den analoga signalen, men för att kunna se dessa kanaler måste man ha en så kallad digital tv mottagare med beteckningen DVB-C. Loggan ser ofta ut såhär:
logo-dvbc
En sådan box ingår till alla fastigheter,  eller som ett alternativ kan du använda annan av CDK godkänd box / CA-modul. Boxen kopplas mellan antennuttaget och TV.  För att kunna titta på de digitala kanalerna behöver man även ett programkort, det ingår även ett kort till varje fastighet.
För mer information om det digitala utbudet, kan du läsa om T-1 bas (val C) här:
https://www.telenor.se/handla/tv/

Denna PDF från CanalDigital, beskriver övriga tillval (som tex extra box/kort,  ytterligare paket) och deras priser:CCFGAN

Här kommer en detaljerad bild av var du kopplar in din TV eller digitalbox i den nya tjänstefördelaren. (Tack till Lennart för bilden.)

20141201_091444

Internet, TV och Telefoni via egen Fiber