Kategorier
info

Information Canal Digital

Information om dina kanaler

Från den 1 februari får vi inte visa Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, TLC, Eurosport 1 och 2, Animal Planet och Discovery-kanalerna för dig. Bakgrunden är att Discovery Networks, som äger kanalerna, har ställt krav som skulle innebära att du som kund får en stor prishöjning och tvingas betala för ytterligare kanaler du inte kan välja själv.

Som följd av att vi på Canal Digital Kabel inte vill gå med på dessa krav, har nu Discovery Networks dragit tillbaka sina kanaler. Vi fortsätter förhandla för våra kunders skull och under tiden vill vi tacka för allt stöd i denna konflikt.

Vad får jag under tiden?
Till att börja med vill vi vara tydliga med att vårt huvudfokus är att Discovery åter ska låta dig se dina kanaler. Vi förstår att det är svårt att ersätta Discoverys kanaler, men som plåster på såren ger vi dig andra kanaler från vårt utbud. För dig som har bredbands-tv eller kabel-tv med digitalbox kommer vi från måndag eftermiddag frivisa dessa kanaler:

 • MTV
 • National Geographic
 • Paramount
 • Fox
 • C More Live
 • C More Sport
 • C More Tennis

Har du HD-box får du även dessa kanaler:

 • Comedy Central
 • Nat Geo Wild HD
 • National Geographic HD
 • Nick Jr.
 • Nickelodeon
 • VH1
 • C More Live HD
 • C More Live 2
 • C More Live 3
 • C More Live 4
 • C More Sport HD
 • C More Hockey HD
 • C More Fotboll HD
 • C More Golf HD

Saknar du en box till din tv-tjänst? Då kan det tyvärr vara så att vi inte har teknisk möjlighet att frivisa dessa kanaler till dig med analogt utbud.

Följ konflikten
Då vi räknar med längre kötider till kundservice rekommenderar vi att du följer uppdateringar på canaldigitalkabel.se/kanaler

Klicka här för att anmäla dig till SMS uppdatering 

Web

Av Tony Lindberg

Styrelsemedlem i Hylliedals samfällighet