Kategorier
info

Information avseende Ownit

Kontakt har nu tagits med Ownit som kommer att administrera vårt bredband och extra tjänster som IP telefoni. Det grävs för fullt och tid närmar sig för att teckna avtal för det man önskar utöver det som ingår i valet. Frågan som dykt upp är bl.a. hur gör man för att behålla sitt nuvarande telefonnummer. Ownit kommer nu att till alla som valt alternativ B eller C (C innefattar även de som valde D) skicka ut information. Under vecka 44 kommer vi att få materialet direkt hem till våra postadresser, Här skall det framgå hur man tecknar avtal för extra tjänster utöver det bredband som ingår i valet B, C (C inkl D). Dessa tjänster är t.ex. högre hastighet i bredbandet, säkerhetspaket och IP-telefoni. Information innehåller hur man gör för att behålla sitt nuvarande fasta telefonnummer osv.

8872202469406box_img2f-secure_2009_3

Adresslista är sänd till Ownit med referens till vårt ramavtal så priserna blir rätt eftersom de är rabatterade. Bl.a. utgår ingen fast månadsavgift för IP telefoni. Startavgiften för telefon  är en engångssumma på 299:- och sedan betalar man för det man ringer.

För närvarande:
•Till fast telefoni i Sverige 0,14 kr/minut
•Till mobilnummer i Sverige 1,69 kr/minut
•Öppningsavgift 0,69 kr/samtal

Vill man behålla sitt nuvarande fasta telefonnummer betalar man en flyttningsavgift på 199:-.

logo

Ownits hemsida

Av Tony Lindberg

Styrelsemedlem i Hylliedals samfällighet

5 svar på ”Information avseende Ownit”

Hej, var i kontakt med Ownit idag. De kände inte till något om att de skall leverera till samfälligheten Hylliedal.

Går inte ens att erhålla aktiveringskod via deras hemsida om man uppger sin adress.

Intressant…

Hej Anders!

Tack för din återkoppling och här försöker jag ge ett litet svar!

Det kan nog vara så att kundtjänst inte känner till detta! Jag hamnade hos en grupp som heter Service and Delivery. Deras uppgift är att skicka ut material till oss alla som valt bredband och info om IP telefoni. Jag är säker på att denna information dyker ned i våra postlåder efter den adress lista jag sänt till dem. Lite tid får vi ge dem att få igång vår samfällighet. Vi är inte upplagda i deras register därför fungerar inte aktiveringskod på hemsidan. Först efter att Ownit registerat oss ! Detta kommer säkert att framgå av informationen. Vi får ha lite tålamod så kommer det snart att ske saker!

Utdrag ur mail från Ownit:

Hej Tony,

Tack för ditt mejl och adresslistan.

Jag arbetar som leveranskoordinator på Ownit och kommer att vara er kontakt framgent så har ni några frågor gällande leveransen så är det mig ni ska vända er till.

Jag har varit i kontakt med ElTel som har bekräftat att de kommer att ha färdigställt nätet så att vi kan driftsätta föreningen 2014-12-01.
Bifogat finner ni det utskick som vi har för avsikt att skicka till medlemmarna. Innan dess vill jag stämma av att ni anser att bifogad information stämmer överens med det ni har förhandlat med oss.

Jag önskar er en fortsatt trevlig dag!

Med vänliga hälsningar
Therese Sjögren
Service & Delivery
______________________
Ownit Broadband AB

Jag antar att driftstarten är 1 december eftersom ingenting annat meddelats. Idag är den 27 november och vi har ännu inte sett någon box från CanalDigital eller något annat livstecken från dem. OM starten skulle bli försenad – hur kompenseras samfälligheten (medlemmarna)?
Med vänlig hälsning/Ewa Beyer

Hej Ewa!

TV boxarma har vi full kontroll på. Dessa kan avhämtas kommande helg, lördag 29:e nov samt söndag den 30:e nov. Informationsbrev om detta kommer att finnas i Er brevlåda fredag den 28:e.

Vi ber Er notera att drifts datum är preliminärt 2012-12-01.
Se erhållet brev från Ownit. Finns utlagt på vår hemsida!

http://www.hylliedal.se/wp-content/uploads/2014/11/Hylliedals-Samfällighetsförening-final.pdf

Hälsningar
Tony Lindberg

Stängt för kommentering.