Kategorier
info

Status 24:e september

De allra flesta har nu gjort ett aktivt  val, och vi har sammanlagt 284 som tecknat sig för bredband, och 272 som tecknat sig för Digital-TV. Efter diskussioner har Canal Digital accepterat en ny lägsta gräns på 270, och eftersom bredbandet redan hade en lägsta gräns på 250 så  är vi alltså hemma både på B) och C) nu!

Som ni säkert sett har det hänt en del den senaste veckan gällande grävning mellan fastigheterna, och vi har nu även fått en preliminär plan för arbetet som berör fastigheterna. Enligt denna kommer arbete i krypgrunderna  att ske under v42-v44, och montering i fastigheterna att ske v43-v46.

Entreprenören har varslat att de kommer att behöva tillgång till fastigheterna även vid arbete i krypgrunderna, så för de flesta kommer detta att innebära två bokningar, gissningsvis med 1 veckas  mellanrum. Dessa bokningar skall entreprenören avisera er om i god tid, men  vi ska även försöka lägga ut tidsplanen för dem här på hemsidan inom kort.

3 svar på ”Status 24:e september”

Glädjande besked! Hur blir det för oss som valde alternativ D? Gäller det fortfarande eller flyttas vi till C och måste förhandla med Canal Digital själva för att få alternativ D? Vilket bra jobb ni har gjort för övrigt.

/Anders

Hej,
Vi som vill ha fler kanaler än de som ingår i C) (T-1 Bas), får teckna dessa individuellt direkt med Canal Digital. T-2 Flex (som låg bakom D), eller T-3 Stor finns att få till reducerat pris för oss som redan har ett kollektivt T-1 Bas. För oss som redan har någon av dessa gissar jag att det endast blir en administrativ handling där bara priset på fakturan från CD justeras från en viss datum.

Mvh
Magnus

Stängt för kommentering.