Kategorier
info

Informationsmöte nu på Lördag 2:e Augusti klockan14-16.

Hej,

Vi kommer att finnas på plats nu på Lördag den 2:e Augusti i Hyllie Kyrka mellan klockan 14 och 16.

Det finns ingen speciell agenda eller så, utan du kommer bara förbi med dina frågor/synpunkter, så ska vi försöka svara på dem så gott som möjligt.

5 svar på ”Informationsmöte nu på Lördag 2:e Augusti klockan14-16.”

Hej
Lite väl snabba beslut om informationsmötet, just under semesterperioden, då många är bortresta.
Tyvärr missade jag det.

Hej,
Ett tips är att antingen registrera dig som användare på hemsidan och hålla din e-post address uppdaterad i din profil, eller koppla en rss-läsare till att prenumerera på inlägg härifrån. Så minimerar du risken att missa kommande frågestunder.
Om du har några frågor just nu, går de bra att ställa här på sidan, eller genom e-post.

Mvh
Magnus

Hej. Jag håller med Monica om snabba beslut om möte.
Jag erhöll en räkning med sista betaldatum den 30:e juni. Den räkningen har ju förfallit eftersom den kom under semestertid. Lite bättre framförhållning kan man önska sig. Detta innebär att jag nu påhyvlas en Påminnelseavg. på 60:- för att jag inte höll mig i närheten av brevlådan under semestertid. Kuvertet som anlände hade tydligen varit på villovägar eftersom det var ett ? skrivet vid adressen. Vill också påpeka att Tv-bilden under fotbollsVM var under all kritik, speciellt t.ex. onsd 9/7, raster över rutan , 1:an och 2:an dvs kornig bild på de övriga kanalerna. I hopp om bättring………… Ingvar

Hej,
”Mötet” var alltså en öppen frågestund för de som ville ställa frågor personligen :-).
Jag kollar om vi kan ordna ännu en frågestund under de kommande veckorna och återkommer.

Mvh
Magnus

Hej
Ni hade ett informationsmöte den 2 augusti och det hade varit bra att kunna närvara. Då tidpunkten var mitt i semestertider och sommarvistelser gjorde det att kanske fler än jag inte hade möjlighet att ta del av informationen. Skulle ni kanske kunna anordna en ny informationsträff under hösten?
MVH
Brita Grönvall

Stängt för kommentering.