Kategorier
Okategoriserade

presentationen från stämman

Här kommer presentationen från stämman angående utbud / priser mm.

Hylliedals samfällighet utbud

6 svar på ”presentationen från stämman”

Hej, jag kunde inte närvara vid ordinarie stämma, så jag har några frågor:
1/ sista datum för inlämning av ”val av utbud”?
2/ om man är CD kund redan, övergår utbudet automatiskt eller skall man kontakt CD?
Med vänlig hälsning Peter

1)Hej, det kommer ett utskick i posten du ska returnera senast 15:e augusti.

2) Är du kund till canaldigitalkabel (DVB-C), är planen att det automatiskt övergår (du behåller samma box och programkort). Har du egen parabol och CanalDigital (DVB-S) så får du själv kontakta dem och hitta en lösning som passar dig (det är olika bolag).
Mvh Magnus

Hej
Var tog de danska kanalerna vägen?
Kommer man att se tex Sydnytt utan att koppla ur boxen? När jag hade CD var jag tvungen att flytta antennkabel om jag ville se Sydnytt och inte Stockholmsnytt? Finns det ingen annan operatör än CD som jag anser vara ett blufföretag?
Varför skall jag betala för tvsignal igen,
det gjorde jag i dec 2013 för 2014 med 1175 :-. En sak är att betala när nya kablar är dragna och då med avräkning för redan betalad avgift?

Hej, har uppdaterat sidan om TV lite för att bättre beskriva vad som kommer att sändas digitalt (DVB-C). Där hittar du även sedan tidigare det analoga utbudet som kommer att distribueras.
http://www.hylliedal.se/?page_id=6
Hoppas att detta klargör frågorna om utbudet.

Mvh Magnus

Hej!

Finns det möjlighet att bara teckna bredband, och inte Canal Digital? Var hittar jag kostnaderna för om jag vill uppgradera till snabbare hastighet?

Hej,
Analog TV ingår i alla valen, och går inte att välja bort. Vill du ha bredband, måste du välja B) eller högre. Då det digitala basutbudet (T1) endast är 35:- mer (val C) i beställningen) hoppas vi att man ändå väljer detta då vi behöver vara 290 fastigheter för att få detta mycket fördelaktiga pris (ordinarie pris är annars 169:- för T1-paketet vid individuellt tecknande).
Priserna för snabbare internet kommer att läggas upp under sidan om bredband när de är skrivna i sten, men allt pekar på att en uppgradering till en individuell uppgradering för (upp till) 1Gbps kommer att ligga på 199:- per månad.

Stängt för kommentering.