Kategorier
Viktig Information

Bredbandsbolaget ny leverantör av kabel TV

Ni som inte har någon box behöver inte göra något. Det analoga basutbudet blir oförändrat liksom övriga tv paket.

Du som har box måste göra vissa justeringar enligt nedan. Senast under vecka 8 för att din kabel TV skall fungera när Bredbandsbolaget tar över Canal Digitals åtaganden! Övertagandet sker under vecka 9 2018.

Den box/ar du har behövs registreras hos Bredbandsbolaget för att fortsätta fungera efter bytet. Denna registrering gör du på Bredbandsbolagets hemsida www.bredbandsbolaget.se/registrera eller ringer du till kundtjänst och får hjälp med detta. Du skriver in vem du är och vilken box man har, med boxnummer och kortnummer. Hemsidan är väldigt enkel att följa då det visar tydligt med bilder. Denna registreringen kan man göra ända fram till bytesdagen, vi rekommenderar dock att göra den någon vecka innan för att inte problem ska uppstå i sista minuten. På själva bytesdagen gör du sedan en kanalsökning på boxen och efter det kommer allting fungera precis som vanligt.

Du når Bredbandsbolaget på telefonnummer 0200-116500.

Vi finns här alla dagar 08.00-22.00 för att svara på dina frågor kring bytet.

Hälsningar Styrelsen

Hylliedals Samfällighet

 

Av Tony Lindberg

Styrelsemedlem i Hylliedals samfällighet